Muğla Prefabrik Havuz Yapımı

Muğla Prefabrik Havuz Yapımı

Muğla'da ikamet eden Çiğdem Hanım internet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçti.

Muğla'da ikamet eden Çiğdem Hanım internet sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçti. Yanlız yaşadığını belirten Çiğdem Hanım evinin denize uzak olmasından dolayı yaz aylarında çok zorlandığını ve müstakil evinin bahçesine prefabrik havuz yaptırmak istediğini belirterek bizimle iletişime geçti. Prefabrik havuz yapımı ve modelleri hakkında bilgi alan Çiğdem Hanım bahçesinin küçük olduğunu ve dostlarıyla keyifli vakit geçirmek için havuzun yanında bir güneşlenme terası istediğini belirtti.
 
Bu doğrultuda kendisine 300 x 700 x 150 ölçülerindeki prefabrik panel havuz modelimizi tercihe etti. Bahçenin geri kalanı içinse bazalt mermerden bir teras istediğini belirtti. Teknik servis ekibimizdeki arkadaşların yaptığı keşif sonrası arkadaşlarımız hızlı bir şekilde çalışmaya başladılar alt yapısı tamamlanan Çiğdem Hanım 7 gün içerisinde prefabrik panel havuzun kurulumu tamamlanarak kendisine teslim ettik.
 
Liner kaplama ile ilgilide mozaik görünümlü lineri tercih eden Çiğdem Hanım bu sayede havuzunda su kaçağını engellemiş oldu. Su perdesi satın alarak havuz keyfini arttırdı.