Balıkesir Prefabrik Havuz Yapımı

Balıkesir Prefabrik Havuz Yapımı

Son dönemde ne çok tercih edilen tatil bölgelerinden birinde ikamet eden Osman Bey işlerinin ..

Son dönemde ne çok tercih edilen tatil bölgelerinden biri olan Balıkesir'de ikamet eden Osman Bey işlerinin yoğunluğundan dolayı tatil yapamadığını bu yüzden çocuklarının tatil eğlencesinden geri kalmak istemediğini belirterek bizimle iletişime geçti .
 
 
Yapılan görüşme sonrasında 1000 x 500 x 150 ölçülerinde prefabrik oval havuz modelimizi tercih eden Osman Bey prefabrik havuzlar hakkında bir çok olumsuz referans aldığını bu yüzden kafasının karışık olduğunu belirtti. Osman Bey’ e en çok şikayet liner kaplama uygulaması için gelmişti. Kendisine bizim yapmış olduğumuz o bölgede referans prefabrik havuzlarımızı ve kullandığımız 1.5 mm kalınlığındaki liner uygulamalarımızı gösterdik.
 
 
Müşterilerimizle yapmış olduğu görüşme sonrasında sorunun prefabrik havuz yapımı ndan kaynaklanmadığını kullanılan ucuz ürün ve yapılan hatalı işçiliklerden kaynaklandığını anladığını ve gönül rahatlığı ile prefabrik havuzun yapımına hızlı bir şekilde başlamamızı istedi. 
 
 
Yapımına başladığımız prefabrik havuz yapımı nı 2 gün gibi kısa bir sürede tamamlayıp Osman Bey’e teslim ettik. Osman Bey prefabrik havuz yapımı tamamlandığı zaman gerçekten çok heyecanlandı ve bize güvenerek iyi ki prefabrik havuz yaptırdığını belirtti . Osman Bey çocuklarının havuzdan daha rahat çıkabilmesi için fiber merdiven aksesuarını da satın alarak havuz keyfini arttırdı.