Bülent Bey Foça Prefabrik Havuz Yapımı

Bülent Bey Foça Prefabrik Havuz Yapımı

Bülent Bey İzmir Foça Prefabrik Havuz Yapımı ve Prefabrik Havuz Fiyatları

İzmir’in butik tatil beldesi Foça’da ikamet eden Bülent Bey pandemi döneminde ailesiyle daha kaliteli ve sağlıklı zaman geçirebilmek adına bahçesine ekonomik ve uzun süre kullanabileceği bir havuz yaptırmak istediğini belirterek bizimle iletişime geçti.

Yapmış olduğumuz keşif sırasında bahçesinin prefabrik panel havuz yapımına uygun olduğunu ve geniş bir bahçesi olduğu için her ölçüde prefabrik havuz yapılabileceği bilgisini verdik.

Prefabrik havuz fiyatları ve prefabrik havuz modelleri ile ilgili bilgi isteyen Bülent Bey’ e 500 x 1000 x 150 ölçülerindeki havuzun hem havuz yapımı hem de havuz fiyatları açısından oldukça uygun olduğunu ve prefabrik havuz kullanımı sırasında hiçbir sorun yaşamayacağını anlattık. Verilen bilgiler ve gösterilen referanslardan sonra Bülent Bey prefabrik havuzun yapımının hızlı bir şekilde başlamamızı istedi. Alt yapısını bizim kontrolümüzde gerçekleştiren Bülent Bey ‘in panel havuzunu söz verdiğimiz gibi 7 günde tamamlayarak kendisine teslim ettik.

Prefabrik havuz yapımı sırasında Bülent Bey daha hijyenik ve temiz bir suda yüzmek için tuz cihazı ve su sesinin verdiği müthiş huzur ve rahatlama hissini yaşamak için su perdesi ekipmanını da alarak havuz keyfini arttırdı.

Bülent Bey’e prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını diler sağlıklı günlerde kullanmasını dileriz.