İzmir Menemen Prefabrik Havuz Yapımı

İzmir Menemen Prefabrik Havuz Yapımı

Aydın Bey daha önce Menemen'de prefabrik havuz yapımı nın tamamladığımız Burak Bey sayesinde ulaştı

Aydın Bey daha önce Menemen'de prefabrik havuz yapımı nın tamamladığımız Burak Bey sayesinde ulaştı. Aydın Bey daha önce kullanım deneyimi yaşadığı ve oldukça memnun kaldığı Burak Bey'e uyguladığımız prefabrik panel havuz yapımı ve prefabrik havuz fiyatları hakkında bilgi istedi.

Burak Bey'in kullanmaktan oldukça memnun olduğu prefabrik havuzundan dolayı extra bir arayış içerisine girmeyen Aydın Bey ile ofisimizde anlaşmaya vardıktan sonra keşif için bahçesine gittik.Yapılan keşif sonrasından hazırlanan prefabrik havuz projesinde 1000 x 500 x 150 ölçülerindeki prefabrik panel havuz yapımı için karar verdik.Müşterimize altyapı konusunda verdiğimiz destek ile sorunsuz bir süreç yaşandı.

Prefabrik panel havuzumuzun kasasının kurulumu, liner kaplamanın yine çok kısa süre içerisinde tamamlanış olması uzun süren betonarme havuz inşaatından kaynaklanan rahatsızlığa mahal vermemesi övgüyle karşılandı.

Aydın Bey daha konforlu bir kullanım için fiber merdiven daha hijyenik bir havuz içinse tuz cihazı gibi opsiyonel havuz ekipmanlarını alarak havuz keyfini arttırdı.Hem havuzun hem de opsiyonel ekipmanların birleşimiyle oluşan prefabrik havuz yapımı maliyeti gerçekten avantajlı bir bütçe ile kendisine yansıdı. Aydın Bey'e prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını diler bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz.