Çandarlı Prefabrik Havuz Yapımı

Çandarlı Prefabrik Havuz Yapımı

Barbaros Bey İzmir'in butik ilçesi Dikili'ye bağlı Çandarlı'daki yazlığı için bir havuz arayışında olduğunu prefabrik havuz yapımı ...

Barbaros Bey İzmir'in butik ilçesi Dikili'ye bağlı Çandarlı'daki yazlığı için bir havuz arayışında olduğunu prefabrik havuz yapımı ve betonarme havuz arasında kaldığını iki havuz fiyatı ve havuz yapımı arasındaki farkları öğrenmek istediğini kendisine farklı farklı bilgiler verildiğini belirtti. Kendisine en doğru ve sorularının cevabını veren satış temsilcisi arkadaşımızın verdiği bilgiler Barbaros Bey'i oldukça memnun etti. 
 
Prefabrik havuz fiyatı nın betonarme havuzlara göre çok daha ekonomik ve havuz yapımının kısa sürede yapılması sürecinin sonunda Barbaros Bey bizi keşif için bahçesine davet etti. Yapmış olduğumuz keşif sonrasında kendisine detaylı bir rapor hazırladık.
 
Barbaros Bey alt yapısını tamamladığı havuz alanı için 1200 x 500 x 150 ölçülerindeki prefabrik panel havuz yapımı için bize onay verdi. prefabrik havuzun yapımını 3 gün içerisinde tamamlayıp Barbaros Bey'e havuzunu teslim ettik. 
 
Beklediğinden çok daha güzel görünümlü bir havuza kavuşan Barbaros Bey su perdesi, fiber merdiven ve en önemlisi tuz cihazınıda satın alarak prefabrik havuzunu hem daha estetik, daha kullanışlı ve en önemlisi daha hijyenik bir havuza sahip oldu. 
 
Barbaros Bey'e bizi tercih ettiği için teşekkür eder prefabrik havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.