İzmir Aliağa Prefabrik Panel Havuz Yapımı

İzmir Aliağa Prefabrik Panel Havuz Yapımı

İzmir'in gelişmekte olan ilçesi Aliağa'da yapımı devam eden yazlığı için bir havuz arayışına başlayan Levent Bey...

İzmir'in gelişmekte olan ilçesi Aliağa'da yapımı devam eden yazlığı için bir havuz arayışına başlayan Levent Bey internet sitemiz üzerinden bizimle iletişme geçerek 500 x 1000 x 150 ölçülerinde prefabrik panel havuz yaptırmak istediğini belirterek bizden yardım istedi. 
 
Kendisiyle keşif için belirtilen adresteki evinde buluştuk. Orta büyüklükte bir bahçesi olan Levent Bey'e bahçesine istemiş olduğu havuzun uygun olduğunu yer konusunda güneşin konumuna göre prefabrik havuzun yapımının olması gerektiği gibi bilgileri paylaştıktan sonra Levent Bey'in en çekindiği konu olan su kaçağıyla ilgili düşünceleri vardı. Levent Bey'e liner kaplama uygulaması hakkında verdiğimiz bilgiler ve kendisine yakın bir lokasyonda yeni yapımının tamamladığımız prefabrik havuzun referans olarak bakınca Levent Bey'in endişeleri tamamen ortadan kalktı. Levent Bey'e söz verdiğimiz gibi 7 günde yapımını tamamladığımız prefabrik havuz un gerekli eğitimlerden sonra Levent Bey'e teslim ettik.
 
Levent Bey daha sağlıklı ve hijyenik bir havuza girmek istediğini belirterek tuz klornitörü ve havuz temizleme robotu da satın alarak havuz keyfini arttırdı. Levent Bey'e Arma Havuz Firmasını tercih ettiği için teşekkür eder havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.