Prefabrik Havuz Bakımı

Prefabrik Havuz Bakımı

Prefabrik havuz bakımı gerçekten çok ciddiye alınması gereken ve profesyonelce yapılması gereken bir uygulamadır.

Prefabrik havuz bakımı gerçekten çok ciddiye alınması gereken ve profesyonelce yapılması gereken bir uygulamadır. Prefabrik havuz bakımı periyodik olarak uygulanırsa hem görsel hemde sağlık açısından kusurusuz bir havuza sahip olursunuz. Havuz bakımı periyodik olarak haftalık olarak bakılmalıdır. Havuza test yapıldıktan sonra klor ve ph takviyesi yapılmalı havuzun suyu prefabrik havuz standartlarına uygun hale getirilmelidir. 
 
Havuz bakımları isteğe bağlı olarak aylık veya haftalık olarakta yapılabilir. Haftalık bakım yapılmasının en önemli sebeplerinden bir taneside havuzda oluşan deformasyonlar profesyonelce müdahale edilip daha büyük sorunlar oluşturmadan problemin önüne geçilebilir. Prefabrik havuzlarda liner kaplama uygulaması yapıldığı için derz temizliğine gerek duyulmaz. 
 
Makine dairesi bakımıda en az havuz içi bakımı kadar önemlidir. Filtre ve pompa bakımı eksiksiz kullanım şartlarına uygun yapılmalı pompa kesinlikle susuz çalıştırılmamalıdır. Havuz kimyasallarını da sezonluk alarak hem daha ekonomik hemde azaldı veya bitti gibi endişelere kapılmazsınız.
 
Teknolojinin değişmesiyle prefabrik havuzlardada bir çok temizlik ve bakım ekipmanı hayatınız kolaylaştırmaya başladı. 
 
Tuz cihazı, otomatik havuz temizleme robotu bunlardan bazılarıdır. Özellikle tuz cihazı havuzunuzda klor kullanımı azalttığı gibi sizin ve ailenizin daha temiz ve hijyenik bir havuza sahip olmanızı sağlar.