Bodrum Prefabrik Havuz Yapımı Esra Hanım

Bodrum Prefabrik Havuz Yapımı Esra Hanım

Bodrum Turgut Reis'te ikamet eden Esra Hanım yeni almış olduğu evi ve bahçesi...

Bodrum Turgut Reis'te ikamet eden Esra Hanım yeni almış olduğu evi ve bahçesi için tadilat işleri olduğunu ve bu sürecin Ramazan Bayramı'na yetişmesini istiyordu. Yapmış olduğu araştırmalar sonucunda kısa bir vakti kalması ve prefabrik havuz yapımı nın hem ekonomik hemde zaman açısından oldukça avantajlı olması Esra Hanım'ın tercihini prefabrik havuza yönlendirdi.
 
İnternette yapmış olduğu araştırmalar sonucunda kurumsal ve teknik servis ağı geniş bir firmayla çalışmak istediğini belirten Esra Hanım almış olduğu referans ve araştırmalara sonrasında bizimle çalışmak istediğini söyleyerek bizi oldukça memnun etti.
 
Yapmış olduğumuz keşif sonrasında 1000 x 500 x 150 ölçülerindeki panel havuzun yapımı için gerekli hazırlıklara başladık. Prefabrik havuz ların en önemli özelliği olan liner kaplamadaki anti bakteriyel yüzey ve kesin sızdırmazlık sağlama özelliği Esra Hanım'ı oldukça memnun etti. 
 
Verilen tarihten önce eksiksiz bir şekilde prefabrik havuzunun yapımını tamamladığımız Esra Hanım'ın firmamız ve çalışan arkadaşlarımız için belirtmiş olduğu güzel duygu ve düşünceler için kendisine teşekkür eder Arma Havuz ailesi olarak prefabrik panel havuzunu güzel günlerde kullanmasını dileriz.